Gastenboek

Wat zijn je ervaringen met de Spaanse lessen van Hola-Spaans?

13 gedachten over “Gastenboek

 1. Wortal www przeznaczony istnieje problematyce słusznych inwestycji. Zarówno kredytowych pod postacią lokat, oraz dalszych. Bieżące porównania inwestycyjne, jakie mogą ulżyć Tobie w dobraniu opłacalnego kredytu hipotecznego znajdują się opracowywane dzięki ekspertów zajmującymi się od wielu lat finansami. Ostatnie dane ze świata bankowości. Omawianie metamorfoz, które mają szansę wpłynąć korzystnie w domowe oraz firmowe fundusze. Na serwisie mieszczą się charakterystyki jakichkolwiek popularnych towarów kredytowych, również przedkładanych dzięki parabanki. Portal jak jakiś wraz z paru podjął się dodatkowo tematyki zabezpieczeń. Iz stroną internetową www nauczą się Państwo lokować swej gospodarności. Tudzież jeżeli nie zgodzić się mają Państwo środki, to niesłychanie przychylne rady nauczą zarządzania domowym budżetem. O tym, że to ewentualne nie powinno się się zbyt długo zachęcać. Trzeba zajrzeć na, tak aby wykorzystywać po funkcjonowania wraz z niezwykle praktycznych wzmianek. Jest to dokument na tek krok, że robić oszczędności jest możliwość także przy codziennych transakcjach, jak i w pobliżu niepotrzebnych przedsięwzięciach https//pozyczkaland.pl/ pożyczka.

 2. Ondanks dat ik de cursus niet helemaal af heb kunnen maken, heb ik toch veel geleerd van Monique! Fijne, geduldige docente die weet waar ze mee bezig is! Zeker een aanrader, en voor mij komt er wellicht een vervolg! Gracias Saludos…. 😉

 3. Monique nog bedankt voor de prettige manier van les geven van het afgelopen jaar. De opbouw en de duidelijke uitleg van de diverse onderdelen heb ik als zeer prettig ervaren, heb veel geleerd.

 4. September 2020 begonnen met de spaanse les bij Monique.
  Ondanks corona hebben we met een aangepast rooster toch de hele cursus af kunnen maken.
  Ik vind monique een super leuke en spontane en enthousiaste lerares spaans.
  We hebben ontzettend veel geleerd en we hadden een super leuke en gezellige klas .
  Ik keek elke week weer uit naar de volgende les en zelfs naar mn huiswerk.
  Bedankt Monique en tot de volgende cursus. Gracias y hasta la próxima curso. Adiós . Saludos Jolanda

 5. Monique is een fijne lerares. Wanneer je iets niet begrijpt of duidelijk is komt ze bij je en wordt het nog een keer uitgelegd. Het waren leuke en gezellige lessen.

 6. Monique geeft op een fijne en rustige manier les. Ze let op het niveau van de klas en past eventueel het tempo aan. Zeer veel geleerd voor het dagelijkse gebruik in Spanje.

 7. Afgelopen jaar spaanse les gevolgd bij Monique. Ze geeft op een zeer prettige manier les en sluit heel goed aan bij het persoonlijke niveau van iedere leerling. Dankzij haar inzet hebben wij ondanks covid toch een volledig lesjaar klassikaal kunnen volgen. Yvonne

 8. Monique is een gedreven docent die op een rustige interactieve manier onderwijst in kleine groepen op alle niveaus. Ik hen meerdere cursussen gevolgd en kan dit zeker aanraden voor zowel de beginner die voorbereid de vakantie in wil tot de gevorderde zakelijke cursust die beter zaken wil doen.

 9. Afgelopen schooljaar ben ik gestart met Spaanse les bij Monique. De lessen worden op een hele prettige manier gegeven. Het tempo is prima, niet te snel en niet te langzaam, maar dat ligt aan de totale groep. We hebben in een schooljaar het eerste boek uit (Primera Etapa) en het fijne was dat ik het meteen in de vakantie kon gebruiken. Omdat je iedere les wel aan de beurt komt met een stukje lezen, iets vertellen of discussiëren in het Spaans, ben je al redelijk gewend om het te spreken en heb je die drempel al genomen Het komende schooljaar gaan we weer verder met, bijna, de hele groep. Dat spreekt dan toch voor zich dat iedereen tevreden is! Goed gedaan Monique!

 10. Hola Monique,
  We wonen al bijna acht jaar op La Palma en denken nog regelmatig met plezier terug aan de Spaanse les bij jou. Altijd gezellig en veel geleerd. Jouw lessen waren de ideale voorbereiding op onze emigratie.

  Voor iedereen die overweegt Spaans te gaan leren maar nog niet weet waar: Niet twijfelen, gewoon naar Hola-Spaans bij Monique gaan. Een enthousiaster docent kun je je niet voorstellen en Monique houdt je altijd bij de les. Doordat ze niet alleen het lesboek volgt maar ook met eigen ideeën komt blijft het leuk, leer je meer en ga je met plezier naar school.

  Bedankt Monique!
  Un abrazo, Jan en Ineke

 11. Ik ben in september begonnen met deze cursus en kan zeggen dat ik er al heel veel geleerd heb.
  De lessen worden op een prettige manier gegeven door een zeer enthousiaste docente. Het zijn hele gezellige lessen waar je ook nog veel van opsteekt.
  Na de vakantie ga ik er zeker mee verder.

 12. Ik heb een cursus Spaans gevolgd bij Monique. Het was erg leerzaam en gezellig en de volgende cursus ben ik er weer bij.
  Bedankt, Monique!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *